AVENUE LOUISE - BRUKSELA
wnętrza przestrzeni wspólnych, penthouse
i studio

Dla tego niewielkiego choć dziesięciopiętrowego budynku w centrum Brukseli stworzyliśmy koncepcję wnętrza zarówno części wspólnych jak i dwóch przykładowych apartamentów : niewielkiego studio i dwupoziomowego mieszkania na ostatnich kondygnacjach. Inspiracją było otoczenie : architektura budynku, dzielnica, miasto. Mieszkania, wnętrza zaprojektowane dla współczesnego użytkownika, mieszkańca stolicy Europy. Zależało nam by wnętrza były funkcjonale, komfortowe, jasne. Dzięki dobrej jakości materiałom miały szanse

"ładnie" się starzeć, być ponadczasowe.

autorzy : Mateusz Balcerkiewicz / Dorota Jaśkiewicz / Kinga Knajp

/ Roksana Marciniak / Paweł Panek / Krzysztof Posmyk

/ Mikołaj Wierszyłłowski

2017

wiz. 3D : Maciej Balawender

POWIĄZANIE Z ARCHITEKTURĄ

POWIĄZANIE Z OKOLICĄ

POWIĄZANIE ZE STYLEM ŻYCIA

aksonometria - A2RC Architects